Unibet

Volgende maand (juni 2014) gaat in Brazilië de wereldbeker voetbal 2014 van start. De wereldbeker voetbal is het grootste evenement in het voetbal dat elke 4 jaar plaatsvind. Voor ons Belgen is het dit jaar extra uitkijken naar het WK. Na 12 jaar doen we eindelijk nog eens mee aan een groot voetbal toernooi.

 

Het team dat we hebben is van hoog niveau met spelers die meespelen in topploegen zoals Atletico Madrid, Bayern München, Chelsea, Manchaster City... In de goal hebben we Courtois die op dit moment een van de beste keepers ter wereld is. In de verdediging blinkt natuurlijk Kompany uit, de kapitein van de Rode Duivels. Ook de rest van de verdediging mag er zijn, bijvoorbeeld Vermaelen. Maar ook in het middenveld en de aanval hebben we zeker niet te klagen met spelers als Hazard, De Bruyne, Mirallas, Fellaini, Lukaku,... de lijst is eindeloos. Zelfs de spelers die waarschijnlijk op de bank zitten zoals een Januzaj zijn veelbelovend.

Voor een overzicht van de matchen kun je kijken op online kalenders zoals World Cup Football Calendar en World Cup Football Calendar. Op deze sites vindt je niet alleen de matchen maar ook een overzicht van de Teams en Stadions.